Vitajte na stránke TV TIPOV!

Nechaj sa viesť ponukou filmov českých a slovenských televíznych staníc. Denne výber toho najkvalitnejšieho, čo môžeš vidieť na televíznej obrazovke.

28.12.2012 * Fanda * 20,05 * dráma - ROCKY IV.



"... Sly opět v plné formě. Po nepříliš přesvědčivém třetím díle, natočil podle mého názoru nejlepší díl celé série. Nováčka v profesionálním světě boxu Ivana Draga (Skvělý "záporák" Dolph Lundgren, který si snad ani lepší filmový debut nemohl přát) vyzve na souboj Apollo. Počítá se s jeho snadným vítězstvím, ale opak je pravdou a Drago ho zmasakruje tak, že Apollo zemře. Rocky chce pomstít smrt kamaráda a vyzívá Draga na souboj....... trénik v Rusku na sněhu nemá chybu.... Závěrečný zápas beru jako třešničku na dortu..... Jedna z nějvětších klasik 80. let. ..." Boss321 na ČSFD

Úspěšný boxer Rocky Balboa žije nyní v ústraní se svou ženou Adrian a synkem. Boxuje jen občas, pro udržení kondice, se svým přítelem, černým boxerem Apollem Creedem. Do Spojených států přilétá amatérský mistr světa v boxu, Rus Ivan Drago, s manželkou Ludmilou a trenérem Koloffem, který chce vstoupit do světa profesionálního boxu. Výzvu k zápasu vyslyší Apollo, který předpokládá, že Rus nemůže být v boxu příliš dobrý. Exhibiční zápas Apolla s Dragem začíná ideologickým projevem Koloffa k Dragovi. Ten je zase šokovaný úvodní taneční show, jíž se jako zpěvák účastní i Apollo. V následném zápase dojde k tragédii: Drago ve druhém kole Apolla vyřídí a ten vzápětí umírá v rukou svého přítele. Rocky je zdrcen a vyzve Draga k zápasu sám... (oficiální text distributora)

Žádné komentáře:

Okomentovat