Vitajte na stránke TV TIPOV!

Nechaj sa viesť ponukou filmov českých a slovenských televíznych staníc. Denne výber toho najkvalitnejšieho, čo môžeš vidieť na televíznej obrazovke.

26.12.2012 * JOJ * 20,00 * akčný - SMRTNOSNÁ PASCA 4.0


"... Neustálá akce, solidní scénář, kupa hlášek, překvapivě dobré obsazení vedlejších rolí, výborná práce kamery, dechberoucí pasáže a naprosto dokonalý Willis, kterému to pořád zatraceně střílí (ať už mluvíme o nábojích a nebo o slovech). Na čtyřce je znát, že tvůrci viděli předchozí filmy a že je dokonale znají, neboť se nejen drží v jejich duchu, ale zároveň na ně i trefně odkazují - kdo nepochopil odkaz, ve kterém se McClane podivně podívá na agenta FBI, který se mu představí coby Johnson, ten se dle mého vůbec nemůže označit za znalce série;) ..." Tom Hardy na ČSFD

Amerika je při oslavách Dne nezávislosti napadena velmi rafinovaným útočníkem. Ten využívá nejmodernější technologie, aby napáchal co největší škody na americké infrastruktuře a uvrhl zemi do chaosu. Jeho promyšlený plán však má jednu trhlinu. Nepočítá s tím, že existuje John McClane (Bruce Willis), který je v proklatě dobré formě.

Čtvrté pokračování mimořádně úspěšné série s Brucem Willisem jako nekompromisním protivníkem teroristů všeho druhu a všech národností, slibuje klasickou akční podívanou. V záplavě všech nejmodernějších trikových filmů tak nabízí nejen hrdinu ze staré školy, ale i klasické automobilové honičky, detonace, pořádného záporného hrdinu a střet postmoderního "počítačového" světa se zdravým selským rozumem. (oficiální text distributora)


Žádné komentáře:

Okomentovat