Vitajte na stránke TV TIPOV!

Nechaj sa viesť ponukou filmov českých a slovenských televíznych staníc. Denne výber toho najkvalitnejšieho, čo môžeš vidieť na televíznej obrazovke.

7.12.2012 * Nova * 22,25 * komédia - POLICAJT V BEVERLY HILLS


"... Policajt v Beverly Hills je nádherným důkazem, že když se sejde parta lidí se správným smyslem pro humor a s chutí si to pořádně užít, není potřeba ani kvalitní scénář. Původně se mělo jednat o klasickej akčňák se Stallonem v hlavní roli. Ale nakonec padla volba na Murphyho a ten společně s ostatními herci spustil sled zběsilých improvizací, které nakonec snímku dodaly onu šťávu, díky které se film stal klasikou a díky které dodnes neztratil nic ze svého půvabu... ... " Tom Hardy na ČSFD

Černošský detektiv Axel Foley představuje pro svého šéfa skutečnou "noční můru", protože každou akci řeší po svém, a přitom často bez ostychu překračuje zavedené předpisy. Když se čirou náhodu stane svědkem vraždy svého přítele Mikea, zabrání mu policejní šéf Todd vměšovat se do řešení případu. V tu chvíli se Axel vydává na vlastní triko z Detroitu do Beverly Hills hledat pachatele... (oficiální text distributora)

Žádné komentáře:

Okomentovat