Vitajte na stránke TV TIPOV!

Nechaj sa viesť ponukou filmov českých a slovenských televíznych staníc. Denne výber toho najkvalitnejšieho, čo môžeš vidieť na televíznej obrazovke.

5.12.2012 * ČT1 * 00,00 * western - KRAJINA STRELCOV

"... Veľmi príjemná záležitosť sa mi dostala od pána Costnera. Po 'Unforgiven' prišiel konečne päťhviezdičkový, plnohodnotný western. Najlepší novodobý určite! Kvalitný komorný, ničím prekvapujúci námet je však perfektne zakomponovaný do krásnej prírody, zahraný skvelými hercami a ukončený tolerujúcim záverom. Ani som sa nenazdal a bol koniec, čo sa mi pri westernoch často nestáva. A dvojica Costner-Duvall mohla spolu niečo skúsiť aj skôr.  ..." genetique na ČSFD

Charley Waite (Kevin Costner), Boss Spearman (Robert Duvall), 'Button' (Diego Luna) a Mose Harrison (Abraham Benrubi) sú muži s nie celkom čistým svedomím. Žijúc na divokom vidieku, kde jediné zákony určuje príroda, a riadic sa spoločným, slobodným "Zákonom Západu"; snažia sa uniknúť svojej minulosti a nájsť mier v duši. Násilie je to posledné, s čím by chceli mať dočinenia. Ale jedno z okolitých miest, vedené tyraniou a strachom, ich donúti "Zákon Západu" odložiť a naši hrdinovia sa dostávajú do konfrontácie so zlom, i vlastnými vnútornými démonmy. Nehovoriac o tom, že samotár Charley v rovnakej chvíli stretáva okúzlujúcu Sue Barlowovú (Annette Beningová), ženu, ktorá zlomí jeho srdce. (POMO)

http://www.csfd.cz/film/38643-krajina-strelcu/

Žádné komentáře:

Okomentovat