Vitajte na stránke TV TIPOV!

Nechaj sa viesť ponukou filmov českých a slovenských televíznych staníc. Denne výber toho najkvalitnejšieho, čo môžeš vidieť na televíznej obrazovke.

6.12.2012 * FilmBox * 21,00 * dráma - NA KONCI VŠETKÝCH VOJEN



"... Drsný život v japonském zajateckém táboře za 2. svět. války v barmské džungli, zápas o přežití s brutálními japonskými dozorci. Obligátní stavba železnice je v tomto dramatu zcela podružná. Film zpracovám podle pravdivého příběhu jednoho z přeživších zajatců. ..." Ej Hlemýžď na ČSFD

Snímek Na konci všech válek vypráví příběh spojeneckých vojáků, kteří musí čelit brutálnímu zacházení v japonském zajateckém táboře. Muži jsou nuceni stavět železnici v nelidských podmínkách džungle napříč územím Barmy a Siamu. Vysílené, hladové a na smrt nemocné muže žene kupředu jen touha po pomstě, úniku a sebezáchově. Jen s nadějí a nově nabytou důstojností jsou schopni pomalu objevovat slabiny strnulého a odlidštěného režimu jejich trýznitelů. Pravdivý životní příběh o velké statečnosti a vůli přežít. Natočeno podle vzpomínek skotského kapitána Ernesta Gordona. (oficiální text distributora)

Žádné komentáře:

Okomentovat