Vitajte na stránke TV TIPOV!

Nechaj sa viesť ponukou filmov českých a slovenských televíznych staníc. Denne výber toho najkvalitnejšieho, čo môžeš vidieť na televíznej obrazovke.

15.5.2011 * Nova Cinema * 21,50 * scifi - MINORITY REPORT

"... Vynikající sci-fi, Spielberg zase dokázal jak úžasný je režisér a že na co sáhne to se mu podaří a to bez výjmky platí i o tomhle. Film má pro Spielberga netypický strhující tempo se spoustou skvělý akce, který vévodí Tom Cruise, ten je zase jako obvykle skvělej a to celý je podporovaný téměr bezchybnými triky. Co se týče ostaních herců, tak parádně padnou do svých rolí, hlavně Colin Farrell se skvěle hodí do své role a všichni předvádí svoje nejlepší výkony A ještě aby toho nebylo málo, tak příběh je výborně propracovanej s několika dějovými zvraty a mě ještě dokázal zaujmout svou originalitou. Pro mě to je jedno z nejlepších scifi a je to podle mě i daleko lepší než tolik přeceňovaný Blade runner ..." Shit by ČSFD

Píše se rok 2054. Washington D.C. je zbaven kriminality. Budoucnost je světlá. Vina je potrestána dřív, než ke zločinu vůbec dojde. PreKrim, elitní jednotka Ministerstva spravedlnosti, dokáže vraždě zabránit díky třem jasnovidcům, psychotronickým osobnostem, které neomylně určí pachatele. Je to nejmodernější obrana proti zločinu, dokonalý systém. Velitel jednotky PreKrim John Anderton (Tom Cruise) má dobrý důvod pracovat na této vizi ze všech sil. Jeho motivem je ušetřit tisíce lidí tragédie, jakou sám prožil. Informace od tří médií se nejdříve přenesou na plazmovou obrazovku. John zde analyzuje, co jasnovidci vidí. Nepochybuje o své práci, dokud se sám nestane podezřelým číslo 1. Pak Johna Andertona jeho vlastní jednotka pod vedením osobního rivala Danny Witwera (Colin Farrell) sleduje na každém kroku... (oficiální text distributora)


Žádné komentáře:

Okomentovat