Vitajte na stránke TV TIPOV!

Nechaj sa viesť ponukou filmov českých a slovenských televíznych staníc. Denne výber toho najkvalitnejšieho, čo môžeš vidieť na televíznej obrazovke.

25.5.2011 * Cinemax * 20,00 * dráma - JE TO I MOJ ŽIVOT


"... Celý film jsem probrečela, nestydím se za to a tvůrcům tuhle citovou vydíračku nemám ani trochu za zlé. Filmy o bolestech života, podané s citem a zároveň takovou mírou opravdovosti, mě zkrátka dokážou dostat. ..." KevSpa by ČSFD


Co drží rodinu pohromadě? Nick Cassavetes, režisér Zápisníku jedné lásky a Johna Q., v tomto filmu o milující rodině, zkoušené – a semknuté nemocí dítěte, znovu dokazuje, s jakou jistotou umí zacházet s příběhy o hloubce lidských emocí. Cameron Diaz, Abigail Breslin, Alec Baldwin a další členové výjimečného hereckého obsazení s velkým citem oživují příběh jedenáctileté Anny Fitzgerald, která má být dárcem pro svou nemocnou sestru, ale nakonec se začne domáhat práva rozhodovat o vlastním těle. Tento akt svobodné vůle možná Fitzgeraldovy rozdělí – anebo se stane prvním krokem k vítěznému pochopení oddanosti, důstojnosti a významu rodiny. (oficiální text distributora)

Žádné komentáře:

Okomentovat