Vitajte na stránke TV TIPOV!

Nechaj sa viesť ponukou filmov českých a slovenských televíznych staníc. Denne výber toho najkvalitnejšieho, čo môžeš vidieť na televíznej obrazovke.

27.5.2011 * FilmBox HD * 22,25 * dráma - SMOKE

"... Naprosto perfektni povidkovej film, kde dej stridave sleduje osudy takovejch 5 nejvyraznejsich postav, ktery se vzajemne propletaj, ale vubec se to nerozpada na jednotlivy epizody, ale pusobi to jako jeden celek. Jednotlivy epizody sice neprinasi kdovijak originalni dej, ale spojeny takhle vcelku davaj fakt paradni atmosferu a film nenudi ani chvilku, coz je docela vykon, na to, ze se tu nedeje zadna akce nebo tak neco, vetsinou se jen mluvi a film ma skoro dve hodiny. Krom toho tu jsou naprosto perfektni herci v cele s Keitelem a Hurtem...." B!shop by ČSFD

Skupina lidí, jejichž životy jsou propleteny díky jejich příteli, manažerovi newyorského obchodu s doutníky Auggiemu (Harvey Keitel). Patří sem: spisovatel, který neumí psát (Hurt), zdráhavý otec, který utíká před svou minulostí (Forest Whitaker), ulice znalý puberťák snažící se najít sám sebe, Auggieho bývalá přítelkyně, kterou velmi dlouho neviděl a jež se vrací s překvapivými zprávami! Kritici a diváci přivítali neobvyklý humor Smoke, důvtip a skvělé herecké výkony. (oficiální text distributora)

Žádné komentáře:

Okomentovat