Vitajte na stránke TV TIPOV!

Nechaj sa viesť ponukou filmov českých a slovenských televíznych staníc. Denne výber toho najkvalitnejšieho, čo môžeš vidieť na televíznej obrazovke.

23.5.2011 * Prima COOL * 22,00 * dráma - VANISHING POINT

"... Krásně natočené nic o tom, že šedesátá léta skončila společně s Woodstockem. A v sedmdesátkách už pro rebely prostě není místo. Slepý černošský DJ Super Soul, zlí poldové, hipíci, gayové na svatební cestě, nahé slečny na motorkách, polonahé jinde a do toho skvělá hudba a já za tu celkovou atmosféru a feeling prostě nemůžu jinak, než dát plný počet. Film, který udělal Dodge Challengera 1970 symbolem svobody. ..." Rogue by ČSFD

Příběh muže, který ztratil svou lásku a s ní i chuť do života. Příběh muže pro kterého rychlá jízda znamená neklid jeho duše. Příběh muže který od začátku ví, že si jede pro volnost, pro smrt. Dodge Challenger uháňející krajinou možná jen proto, aby mohl vyprávět příběh o muži, který věděl, že jediné co chce, je volnost duše. Že jediné co dává v životě smysl je volnost, kterou představuje motor schovávající se pod jeho kapotou. Volnost a zároveň neklid, který jde ven jen s rychlou jízdou. (Tony.cs)


Žádné komentáře:

Okomentovat