Vitajte na stránke TV TIPOV!

Nechaj sa viesť ponukou filmov českých a slovenských televíznych staníc. Denne výber toho najkvalitnejšieho, čo môžeš vidieť na televíznej obrazovke.

24.5.2011 * ČT2 * 20,05 * komédia - ESO VŠETKÝCH ES

"... Eso es má fantastický příběh, který Belmondovi hraje příjemně do karet. Jenže jemu by se dařilo i se špatným příběhem, protože takový šarm jako on má prostě málokdo. Jako u komedie jsem se já hodně pobavil. Jsem rád, že občas objevim nějakou starou francouzskou komedii, kterou jsem neviděl a tak příjemně se u ní pobavim. Pět hvězdiček je prostě jasných. Od začátku do konce se nenudím, s tou hlavní tváří co tam pobíhá celý film to ani proste jinak než za pět v tomto filmu nejde. On je tam naprosto senzační. Sice kolem sebe nemá kopu ženskejch, má jenom jednu, ale i tak si bohatě vystačí. Eso es je parádní komedie, na kterou se kdykoliv rád znovu podívám. ..." Malarkey by ČSFD

Jo Cavalier (JEAN-PAUL BELMONDO) je trénerom francúzskeho národného boxerského tímu, ktorý cestuje roku 1936 na Letnú olympiádu do nacistického Nemecka. Jo sa teší sa najmä na to, ako si to jeho chlapci rozdajú s nemeckými boxermi priamo pred tvárou nacistických pohlavárov, medzi ktorými nechýba ani Adolf Hitler (GÜNTER MEISNER). Pre svoju otvorenú a nespútanú povahu sa, samozrejme, v diktátorskom štáte dostane takmer okamžite do konfliktu s režimom. (oficiální text distributora)


Žádné komentáře:

Okomentovat