Vitajte na stránke TV TIPOV!

Nechaj sa viesť ponukou filmov českých a slovenských televíznych staníc. Denne výber toho najkvalitnejšieho, čo môžeš vidieť na televíznej obrazovke.

31.5.2011 * Universal Channel * 21,00 * horror - CHVENIE

"... Pravdepodobne najlepšie skĺbenie hororu a komédie, aké som mal možnosť doteraz vidieť. Takmer dokonalá zábava pred rokmi i dnes, zároveň všetko natočené na úrovni a so skvelými hercami. Dvojica sympatických loserov v mini-meste zistí, že pod zemou sa ukrýva niečo záhadné, čo si robí zálusk na všetkých okolo. Po tom, ako sa im to (podivných veľkých červov) nedarí zničiť, rozhodnú sa aj so zvyšným obyvateľstvom aspoň utiecť. Počas celej stopáže filmík ponúka zásobu napínavých a vtipných scén, nenudiaci dej a skvelé nápady. Určite odporúčam všetkým, ktorých tento béčkový klenot zatiaľ obchádzal. ..." George Stobbart by ČSFD

Val a Earl jsou údržbáři v malém městečku se čtrnácti obyvateli. Když se konečně rozhodnou s touto prací skončit a odjet do většího města, tak cestou objeví mrtvého staříka vylezlého na sloup elektrického vedení. Odvezou jeho tělo zpátky do městečka a brzy objeví i další mrtvé spoluobčany, kteří umřeli podivnou smrtí. Brzy zjistí, že celé okolí terorizují obří podzemní červi a přeživší se rozhodnou podniknout nebezpečnou cestu do hor, kde na ně červi nemůžou. (jonyyy)

Žádné komentáře:

Okomentovat