Vitajte na stránke TV TIPOV!

Nechaj sa viesť ponukou filmov českých a slovenských televíznych staníc. Denne výber toho najkvalitnejšieho, čo môžeš vidieť na televíznej obrazovke.

31.5.2011 * ČT1 * 20,00 * dokument - POSLEDNÝCH 24 HODÍN: NICOL BROWN SIMPSONOVÁ

Krásná ex-manželka světově známého hráče amerického fotbalu O. J. Simpsona byla zavražděna 12. června 1994. Podezření okamžitě padlo na prchlivého bývalého manžela, který Nicol často fyzicky týral. Série kanadských dokumentárních rekonstrukcí o slavných osobnostech, které zemřely nepřirozenou smrtí.


Posledních 24 hodin - Nicol Brown Simpsonová. Slavná osobnost amerického fotbalu O. J. Simpson plnila titulní stránky novin ještě dlouho po skončení své sportovní kariéry. Prchlivý sportovec byl hlavním podezřelým při vyšetřování vraždy jeho bývalé manželky Nicol. Simpson se se svou ženou seznámil na vrcholu své kariéry, v době kdy ještě žil v prvním manželství. Při jedné návštěvě baru objevil krásnou hostesku Nicol, která vůbec netušila, kdo ji to zve na rande. Jejich vztah byl bouřlivý, vášnivý, ale od počátku plný dominance, netrpělivosti a násilí ze strany O. J. Simpsona. Nicol mívala modřiny a v poslední době i strach o život. Nakonec se s manželem rozvedla. Rozchod ji však neochránil úplně. Simpson chtěl vídat své děti. Stále měl pocit, že mu Nicol patří a může ji ovládat. Vražda Nicol nebyla objasněna, pro nedostatek důkazů byl O. J. Simpson osvobozen, nicméně při civilní při o náhradu škody, Simpson prohrál a musel rodině zaplatit vysoké odškodné. Sledujte sérii kanadských dokumentárních rekonstrukcí o posledních 24 hodinách života slavných osobností, které zemřely nepřirozenou smrtí.


Žádné komentáře:

Okomentovat