Vitajte na stránke TV TIPOV!

Nechaj sa viesť ponukou filmov českých a slovenských televíznych staníc. Denne výber toho najkvalitnejšieho, čo môžeš vidieť na televíznej obrazovke.

2.5.2011 * ČT2 * 22,30 * mysteriózny - SLEDOVANIE

"... Woooooow. Jeden z nejchytřejších a nejlépe natočených filmů, co jsem viděl. Nolan nepotřebuje známé ksichty, peníze, ani velký štáb. Stačí mu kamera, vypilovaný scénář a vlastní hlava, která ani na vteřinu neselhává. Imho nejlepší Nolanův film... počítaje Temného rytíře. ..." Psema by ČSFD

Hlavným protagonistom je Bill (Jeremy Theobald). Bill je nezamestnaný ctižiadostivý spisovateľ, ktorý žije samotársky a nudný život v Londýne. Billa veľmi fascinujú ľudia s nádejou, že nájde nejaké podklady, o ktorých by mohol písať. Z davu ľudí si teda začne náhodne vyberať jednotlivých ľudí a sleduje ich. Stanoví si pravidlá, aby sa vyhol problémom a aby jeho sledovanie bolo vždy náhodné. Ale čoskoro poruší jedno z pravidiel a sleduje niekoho viac krát, než len raz. Osoba, ktorú často sleduje je Cobb (Alex Haw). Cobb ako sebaistý a inteligentný zlodej prichytí Billa pri sledovaní. Ale kto koho vlastne sledoval? (genetique)

Žádné komentáře:

Okomentovat